Like This ♥
Jom Bam Bola ! :D
Sunday, February 19, 2012 • 3:52 PM • 0 Love Letter ♥

Assalamualaikum semua ! Hai ! Tora datang lagi *tibe :p


Lame gilos tak update blog nie .. sorry guys .. no story .. and busy tersangat sangat lah sangat busy sekarang nie .. homework lagi .. netball lagi .. basketball lagi .. latihan rumah sukan lagi .. puihhhh ! padahal tak pernah pun pergi latihan rumah sukan tu .. hahaha :D

Ok .. kali nie nak citer tentang basketball tournament .. what ? eh awok nie saloh tulis nie .. netball lah .. ne de Melayu join basketball .. eh hello ok ! *dengan muke berlagak mintak pelempang setangan* haha .. tak de lah .. sebenar nya memang weird pun kan budak Melayu main basketball .. sebab game nie selalu nyer Chinese yang main kan .. well , tak tahu lah kenapa .. maybe tak cukup player so kite orang yang just ade asas netball nie dipanggil untuk main basketball .. hmm , dua perkataan .. SUSAH OK ! tapi hentam je lah .. and Alhamdulillah , praise to Allah kite orang dapat no 3 .. jom nengok gambo sesame .. hik2 ^^,


Time latihan ...


Pagi pagi dah kena turun court ok ....



Half of the team .. btw , meet Han and Jessy .. dorang baik sesangat dengan kiteorang .. muahhh sikit  ! :*
with Syafa and Elin :)
Elin .. she's a good shooter ! :)
Meet saye ! peace ! :p

Not bad lah join dengan dorang semua .. tak de lah sombong ke kan .. tapi ade sesetengah nyer lah .. yang macam erghhh ! bagi makan bola keyrangggg ! tahu dia je yang betul .. padahal tah pape .. akibat nya mase last game kan teacher tak nak masuk kan kau ! muahahahhaa .. ter-jahat jap :p

Nie mase game team lelaki sekolah saya dengan sekolah temin .. well , Saujana win ! tapi keseluruhan dorang nombor 2 sebab kalah mase beat dengan SMJ .. memang tak lah nak challenge juara tiap tahun tu ..


After majlis penutupan tu , tiba tiba ade sorang uncle nie .. entah lah sape kan .. dia panggil budak Melayu yang main nie .. he said yang kite orang nie boleh praktis lagi kasi power ... haha .. so dia nak latih kite orang every weekend or bila bila kite orang free .. dia annn cakap ann .. hik2 .. malu r nak cakap ! hahaha .. tak dia just cakap I'm a good defender .. wink3 ^^

InsyaAllah lepas nie , kalau saya free boleh lah turun court selalu .. because I'm worry about my study .. I feel so depressed and hard ! don't know why.. sobs .. mama cakap mule mule je tu .. nanti lame lame ok lah ... harap harap lahhh .. Aminnnnnnnnnnnn :)

Muchos Amos 

Hazira Hamdan

Labels:



Assalamualaikum ! " Saya bercakap kerana saya peramah dan saya sombong kerana saya menjaga diri saya.. Terima kasih " Hazira Hamdan .. Sixteen years old .. See the beautiful in wide vision people ! :)
bold italic underline strike

Hazira Raif

Create your badge

PUT YOU OWN CBOX





Big helped by Aulia Septiya , Ziera Sharplet and Munyrah Iyra
Edited by Opie
Header by Rabiey
Follow & Dashboard Button by Ziera
Cursor by Fiqah
Hosted by YOUR NAME