Like This ♥
Brother's Wedding ! :)
Friday, March 30, 2012 • 9:45 PM • 0 Love Letter ♥

Bismillahirahmannirahim ...


Assalamualaikum semua ! wahh .. lame tak update nie .. jari jemari ku excited nak menaip selaju Tipah Topedo ! pernah tengok citer tu ? tak pernah diam .. haha .. Ok , saye hari nak citer benda lame dah pun ... tapi tak de lah lame mane sangat .. tapi sikit je lah kot lame nyer .. *???* hahaha .. 


That's my brother a.k.a Bengah .. pandai kan singkatan Abang Ngah then become to Bengah .. hahaha .. Alhamdulillah .. akhirnya mereka disatukan dengan ikatan yang sah .. sekali lafaz aje maka bersatu lah Halimi Bin Hamdan dan Naimah Binti Noor Hisham :)

THE SOLEMNIZATION by Fendy Mohd Nor ....




Sejak daripada Form 2 dia orang kenal .. Alhamdulillah , bersatu juga .. 


THE RECEPTION by Fendy Mohd Nor ...


Majlis resepsi buat dekat dewan .. more easier right ? tak payah susah susah serabut kan rumah ...








Ok .. the bad thing is .. saye boleh pulak demam mase kenduri tu .. terseksa jiwa dan raga ku .. sobs sobs sobs !!! :'(
Tapi tak pe lah .. bukan saye yang kahwin kan .. kalau saye kahwin .. Ohh demam ! jangan mendekati aku ..  kesian kat laki kite ! muehehehe :p


Jom kite jenguk kenduri kat rumah saye pulak :D







Hahahahaha .. sebenarnya gambar saye dengan members yang lagi banyak daripada gambar pengantin .. saya tak sempat tangkap gambar pengantin sangat .. gambar banyak pada abang saye yang satu lagi .. tak copy lagi .. hehe .. btw , excited giler mase tahu Cik Sioh nak datang !! rase nak lompat lompat tengah kanopi tu .. hahaha .. rindu gilos kat dia ! thank you jugak untuk Elin and Syafa .. and two boys yang jadi driver dorang .. hahaha ..


Special for Cik Jaja Jiji .. thanks sayang .. sanggup tidur rumah saye just untuk tolong my family .. saye sayang kat awok ! wink3 ^^


Tapi ape ape pun .. Congrats to both of you .. semoga berbahagia di dunia dan akhirat .. InsyaAllah :)
Muchos Amos ,


Hazira Hamdan

Labels:



Assalamualaikum ! " Saya bercakap kerana saya peramah dan saya sombong kerana saya menjaga diri saya.. Terima kasih " Hazira Hamdan .. Sixteen years old .. See the beautiful in wide vision people ! :)
bold italic underline strike

Hazira Raif

Create your badge

PUT YOU OWN CBOX





Big helped by Aulia Septiya , Ziera Sharplet and Munyrah Iyra
Edited by Opie
Header by Rabiey
Follow & Dashboard Button by Ziera
Cursor by Fiqah
Hosted by YOUR NAME